Röntgen

I lördags var vi förbi hos Jasons gammalfarmor och gammelfarfar och firade en "minijulafton" i efterhand tillsammans med Jasons morfar. Tack snälla för alla super fina och bra julklappar! ❤️ Dom bjöd såklart också på massa gott och vi fick även dricka KAFFE som var SJUKT efterlängtat då våran bryggare gått sönder. Nu har två stycken Apple TV, en mixer, en kaffebryggare och två spisar slutat fungera på mindre än ett år i den här lägenheten. Är det normalt trots att det är ett gammalt hus? 😱 Går det ringa någonstans och kolla upp det?

På lördagskvällen gick jag ner till mina grannar Malin & Linus, där spenderade jag kvällen med mina tjejer Malin och Ronja! En spontan, underbar och alldeles perfekt kväll! 😍 Spelar ingen roll hur ofta, mellan eller hur lite vi umgås alla tre. Våran vänskap är konstant, den bara finns där. En vänskap när man kan vara åtskilda i år, månader, veckor eller några dagar, inte höras och sedan ses och allt är som vanligt🔒💓 Älskar er!!

Inatt somnade jag vid 3 trots att Jason sov hela natten! Idag har vi alltså varit på tarmröntgen med Jason. När vi kom in där i rummet så bröt jag ihop och kunde inte hålla tillbaka tårarna trots att jag VERKLIGEN försökte. Jag ville ju stå där, finnas, vara stark och hålla min sons hand. Det gick bara inte och jag vet egentligen inte varför jag blev så himla ledsen som jag blev. Bara att skriva om det här och nu så kan jag inte hålla tillbaka. Men Jason var SÅ duktig berättade Jonas (så stolt!!😌). Nu håller vi tummarna att dom fick tydliga bilder, att allt såg bra ut självklart och att vi inte behöver gå igenom en större röntgen som Jason måste vara sövd på 😔✊. 

3 kommentarer
Ronjert

Bästa lördagen på länge med er tjejer! Ni är bäst, älskar er ❤

Ronjert

Bästa lördagen på länge med er tjejer! Ni är bäst, älskar er ❤

malin

Åh jag kan ju bara hålla med 💖 vi går igenom allt, tillsammans!!!😗😗😗😗 Jason är världens duktigaste och likaså hans föräldrar.😍 håller tummarna för att allt ska bli bra med lillprinsen nu💛 LOVIEDUBBIE