Ett klagande inlägg 😘

Jag har verkligen haft världens sämsta dag! Inget har egentligen hänt utan jag har bara haft otur med precis allt. I morse hade jag till och med satt på blöjan ut och in på Jason? Hur fan lyckas man med det? Alltså jag kan förstå om man råkar sätta på blöjan åt fel håll (ja det har hänt flera gånger senaste tiden också🙄), men alltså UT OCH IN?! 🤦🏻‍♀️ Sömnbristen är inte att leka med 🤣. Nu skrattar jag åt det, men i morse var det inte lika roligt haha. 

Den här månaden har nog varit den fattigaste jag varit med om. Nej fy vilken pengaångest vi har efter julen och blackfriday-veckan som precis var. Hoppas det går fort till nästa vecka när vi får pengar och man äntligen kan få fylla kylskåpet och allt behövligt igen. 
Förlåt för allt klagande MEN jag är även så trött på all stress med CSN, försäkringskassan, arbetsförmedlingen och hela rubbet. Varje månad ska det skrivas på papper, ringas, stå i telefonkö och så vidare. Blir det minsta fel med något så går ju allt åt skogen och det ger mig magsår VARJE MÅNAD. Längtar till slutet av mars månad när Jonas börjar på elektrikerutbildningen och jag kan komma igång med körkortet och plugget. Då slipper vi en del papper iallafall. Men mest av allt längtar jag tills allt det är klart också, när allt bara flyter på, och vi jobbar med precis det vi VILL göra! Sen måste jag ringa och tjata lite med att få komma före i kön till Jasons dagis 😖 Vill bara att han ska gå där, kan inte tänka mig något annat ❤️. Saknar rutiner och struktur just nu. Jag har verkligen svårt att fungera som människa utan det. 
Däremot har vi fått en jätte bra nyhet om en sak, men eftersom allt kan hända vågar jag inte säga något än. Hoppas hoppas 💓😏

1 kommentar
Nattus

Du är sjukt stark gumman. Du klarar allt du vill här i livet. Fortsätt vara den du är så kmr allt bli som du vill. Glöm aldrig vilken fin människa och vän du är. Älskar dig gumman ❤️