Jag vill bara gråta

Hej igen. Är så dålig på att uppdatera här och tyvärr så får ni ju oftast bara läsa tråkiga saker. För när jag väl har tid att blogga så har jag egentligen inte tid? Jag bara MÅSTE blogga för att som ni vet sen innan, för att avreagera mig. 
Idag är en sån dag jag varit SÅ trött och bara velat vara helt ensam här hemma. Ligga i sängen, njuta av tystnaden och stänga av varenda litet ljud i lägenheten. Bara få VA själv! Idag har jag verkligen stört mig på precis allt här hemma. Tänk om man hade bott i en trea och kunnat stänga in sig i ett extra rum?! Det hade varit lite enklare..BLÄ vad jag hatar våran lägenhet! 
Jag kan aldrig slappna av och njuta, plus att min mage blivit värre en någonsin av all stress och dålig sömn. Vet inte om jag nämnt det tidigare men jag har i hela mitt liv haft problem med min förbannade mage. Jag har opererat bort gallan, gallstenar, har ständigt magkatarr och ont hela tiden. Hoppas dom hittar nästa problem nu när jag ska till endoskopi mottagningen i oktober.
Sen det här med att Jasons kolik blev bättre av sin nya medicin..nu är han istället missnöjd precis hela tiden. Det enda som funkar är att gå, dansa eller hoppa runt och bära på honom och det måste jag säga är PISS JOBBIGT. Jason väger inte bara 4 kilo längre, han väger kanske runt 9kilo om inte mer? Det funkar heller inte att sitta still och ha honom i famnen om ni tror det. Alltså jag är inte bara trött i huvudet av alla dessa månader av kolik, kroppen är helt förstörd. 
Vagnen..nej inte ens den funkar längre. Snart hör man väl från andra sidan stan när vi är ute med våran vagn pågrund av att den gnisslar eftersom vi är tvungna att guppa vagnen varje gång vi är ute med honom. Om ni tror vi får sova om nätterna? En gång i veckan kanske..
En max två timmar försöker jag få in ibland för att komma hemifrån en stund och bara få vara Elin med någon av mina närmaste vänner. 💗
Hoppas ni mår bra! Kram 

Min Jason Jamie, dig kommer jag göra allt för! 

1 kommentar
malin

❤❤❤❤❤

Svar: Älskar dig! ❤️❤️❤️
Elin Johansson