Helgen

Den här veckan har känts som att jag gått i en dröm och som att jag varit den mest trögaste människan i världen. Tror inte vi fått sova såhär dåligt sen Jasons kolik var som värst. Jag glömmer bort saker hela tiden och har verkligen noll energi till att göra något..tvätten har nog aldrig varit så stor som nu här hemma😒. 
Hur som helst i torsdags måste jag säga att jag hade en SÅ mysig kväll på Harrys med Malin och Michaela! 😍 Vi delade på en flaska vin och hade så himla trevligt! Dom där Möllers får mig alltid glad! 
Idag var egentligen tanken att gå på bio med Malin och Linus men eftersom vi har fått sova så dåligt både inatt och hela veckan så tar vi en vilodag, men nästa gång då jäklar ska vi allt med! 😎😍 Och om jag lyckas få lite sömn nu på eftermiddagen och känner mig lite piggare så ska jag iallafall ta mig ner en stund till dom fina (lyckliga jag som har dom som grannar 😏💁🏻). 
Hoppas ni alla får en fantastisk helg och ta hand om varandra! 

2 kommentarer

7 månader

Jag blev mamma till världens underbaraste barn. Mitt liv blev helt plötsligt meningsfullt sen du kom till världen! Tänk att vi ska få se dig växa upp och uppleva världen. Jag har aldrig känt som jag känner för dig och från dagen du kom tills dagen jag dör kommer jag att kämpa för dig, stå bakom dig, stötta, peppa och älska dig av hela mitt hjärta. För mig är du allt. Livet, kärleken, lyckan och anledningen till varje andetag. 
Min kärlek för mitt barn är så stark att den inte kan beskrivas i ord och känslor som är för många för att ens försöka förstå. Det finns inget i världen som jag inte skulle göra för dig. Jag blir så glad att se nu också att du faktiskt börjat känna igen eller "komma ihåg" personer 😊. Inte bara mamma och pappa är såhär stolta över dig, du betyder så mycket för många 💛. 

0 kommentarer

Idag är vi med pappa och pluggar 😂

0 kommentarer