Måndag

Idag är det ingen vanlig dag för det är Sagas födelsedag HURRA HURRA HURRA! 😍❤️❤️ Åh jag är så ledsen att jag inte kunde vara med och fira henne på dagen tillsammans med Hully, malin och Tindra, men jag vet att du får världens bästa födelsedag, för det är hon verkligen värd denna starka lilla tjeja❤️
Idag har jag varit på Endoskopin och det gick väl rätt ok. Jag har haft ångest sen jag blev ställd på kö dit. Jag hatar att ta blodprov, ta stick i fingret, tandläkaren..ja ni vet. Hur som helst så fick jag emblaplåster till detta men ändå blev de tvungna att sticka på sidan av handen, plus att dom var tvungna att dricka två gånger. Ni tycker säkert jag är skit töntig men tårarna bara sprutade 😅 Fyfan så ont det gjorde, trots att det gick snabbt. 
Denna gången gick dom ner via munnen och eftersom dom inte hittade något så kommer jag få en till tid via tarmen. Så nu lär jag gå och tänka på detta tills jag får nästa tid dit. Däremot berättade läkaren att jag har något som heter IBS. Så det var iallafall skönt att få bekräftat. 
Nej nu ska jag verkligen bara ligga i sängen och vila. 
Ha en fin dag allihopa! 💕

0 kommentarer