Onsdag

Åh mitt hjärta smälter! Ikväll när Jason och jag hade legat och busat i sängen så la jag mig på mage (så som jag alltid brukar sova) och sa - Nu ska vi sova älskling. Då kröp Jason upp på kudden bredvid mig och la sig precis likadant som jag gjorde. Då blundade jag i några sekunder och när jag tittade igen så låg han kvar likadant och log mot mig. Alltså jag önskade att jag kunde förklara för er hur UR GULLIGT och fint det var, alltihopa! Bara att han kröp sig upp till kudden sådär var så himla mysigt och jag blir verkligen så stolt över honom! 
Han låg dessutom kvar så en ganska lång stund 😭❤️ Jag låter säkert jätte töntig men jag tyckte det var SÅ fint! 

I morgon ska vi till Barn för att prata ännu en gång om Jasons magproblem. Vi har nu slutat med att ge Jason laktulos och magen bråkar fortfarande med honom 😢 Även när Jason åt laktulos så försvann inte problemen med magen helt, men det var definitivt inte på samma sätt som innan såklart. Nu är det som sagt tillbaka lite igen och idag var det faktiskt droppen för mig. Jag ringde till barn och sa att nu måste vi ha en tid för nu MÅSTE ni undersöka min son på riktigt. Han måste få göra allergi tester m.m för att se vad det här beror på! 
Så nu håller vi tummarna att vi får bra hjälp i morgon bitti ❤️ 
Kram på er 
(null)

(null)

(null)


1 kommentar
malin

Asså han är så otroligt söt😍 förstår precis vad du menar, alla stunder blir så STORA med barn😍😗 hör av dig efter läkarbesöket älskling 💖 håller tummarna

Svar: Åh min finaste bästa Malin!!🤗😚 Love you darling! 💖💖💖
Elin Johansson