Onsdag

Åh mitt hjärta smälter! Ikväll när Jason och jag hade legat och busat i sängen så la jag mig på mage (så som jag alltid brukar sova) och sa - Nu ska vi sova älskling. Då kröp Jason upp på kudden bredvid mig och la sig precis likadant som jag gjorde. Då blundade jag i några sekunder och när jag tittade igen så låg han kvar likadant och log mot mig. Alltså jag önskade att jag kunde förklara för er hur UR GULLIGT och fint det var, alltihopa! Bara att han kröp sig upp till kudden sådär var så himla mysigt och jag blir verkligen så stolt över honom! 
Han låg dessutom kvar så en ganska lång stund 😭❤️ Jag låter säkert jätte töntig men jag tyckte det var SÅ fint! 

I morgon ska vi till Barn för att prata ännu en gång om Jasons magproblem. Vi har nu slutat med att ge Jason laktulos och magen bråkar fortfarande med honom 😢 Även när Jason åt laktulos så försvann inte problemen med magen helt, men det var definitivt inte på samma sätt som innan såklart. Nu är det som sagt tillbaka lite igen och idag var det faktiskt droppen för mig. Jag ringde till barn och sa att nu måste vi ha en tid för nu MÅSTE ni undersöka min son på riktigt. Han måste få göra allergi tester m.m för att se vad det här beror på! 
Så nu håller vi tummarna att vi får bra hjälp i morgon bitti ❤️ 
Kram på er 
(null)

(null)

(null)


1 kommentar

Tisdag

Igår kväll kände både jag och Jonas oss febriga och idag vaknade vi genomförkylda hela familjen. Jag börjar bli så trött på nu att vara sjuk varannan vecka. Hoppas det inte blir värre bara utan går åt rätt håll! Vi har inte tid att vara sjuka jämt 🙄. Trots sjukdomarna idag så tog Jason och jag oss ut och hämtat ut Jonas julklappar som kommit! 😍 Är så dålig på att hålla mig när det gäller sånt, vill bara berätta för honom direkt vad jag köpt 😅 Konstigt va? 🤣🙄❤️
Påtal om annat så har jag faktiskt funderat på att gå på Linda Pira på lördagen. Så himla läskigt att gå ut efter såhär lång tid och samtidigt har jag sagt till mig själv, att den dagen jag ska gå ut på krogen så ska det vara något "speciellt". Som att en artist jag gillar kommer eller ja ni förstår. Däremot börjar jag tveka lite..vet inte om det är att jag känner mig krasslig eller om det inte känns rätt riktigt än. Har funderat på om jag ska hoppa över lördag och kanske gå ut på Juldagen istället. Då kommer dessutom mina äldre syskon hem som jag träffar max 2 gånger om året. Vi får se hur jag känner som sagt ☺️. Kan berätta att jag faktiskt försökte gå ut en gång, men jag sprang hem efter fem minuter för att jag saknade Jason så mycket. Jag tyckte inte det kändes rätt och fick lite panik. Och så vill jag ju inte att det ska bli igen. Det måste kännas helt rätt och vara något kul som man ser framemot och sen känna att "ÅH det här behövde jag ikväll", ni mammor förstår säkert lite hur jag tänker? ☺️. Som jag känner nu vill jag bara vara hemma med familjen och se framemot att gå ut en kväll på juldagen. Vi får se! Det kanske ändrar sig ☺️. 
Ha en fin dag mina vänner ❤️❤️❤️
0 kommentarer

Skit också..

Alltså blääää åååå jag skrev just ett helt långt blogginlägg om min dag igår som var SÅ himla bra, men som bara försvann nu när telefonen ringde 😫 . Sånt gör mig verkligen irriterad måste jag säga😅 När man väl får den här lilla stunden för sig själv och när Jason vilar och man sällan bloggar så händer detta?! Aja det är bara acceptera läget 😣😞 Jag får se om jag orkar skriva om igen senare 🤗 Hoppas alla får en mysig helg! ❤️

0 kommentarer