Du är hela min värld älskling! Jag kommer göra ALLT för dig 😍

0 kommentarer

Att sluta amma

Det här var verkligen svårare än vad jag någonsin kunnat föreställa mig. En del av er tycker säkert att mitt problem är jätte töntigt eller att jag är egoistisk som tänker såhär, men just nu struntar jag i det för jag behöver lätta på hjärtat och få ur mina känslor. 
Jag mår skit dåligt av att sluta amma även att han får ont i magen. Jag gör bra- och sämre- listor varje dag i mitt huvud för att inte må lika dåligt. Jag har bara ammat i tre månader och jag vet att ni där ute som ammar i år och månader har det betydligt jobbigare med att sluta, ni är otroligt fantastiska måste jag säga! 
Jag har bara ammat tre månader och jag är så jävla ledsen över att sluta nu och tycker det här är skit jobbigt, jag känner mig inte klar än. En av anledningarna varför det är jobbigt är för att Jason har svårt för att ta den här ena flaskan som minskar hans kolik. De andra flaskorna är lättare men då får vi höra skrik från morgon till natt pågrund av att han har så ont i magen. Den här andra flaskan minskar skriken och magont men tar en och en halvtimma att få han äta som han ska, varenda gång är det såhär. När Jason var hungrig så tog man bara fram bröstet innan liksom och han åt som han skulle MEN han fick ont i magen dygnet runt och inget hjälpte. Inte ens vagnen tillslut..och inte att sluta med mjölk heller för om jag inte nämnt det tidigare så är Jason mjölkprotein allergiker också. Jason har en speciell ersättning också som inte är som andra ersättningar. Den måste ätas direkt när man gjort den och kan ni tänka er hur många flaskor man får göra om och hålla på när det tar en och en halvtimma ibland att få i sig så mycket han behöver? Om bara Jason äter 30 ml på en timma exempelvis (förstår ni hur lång tid det tar då?" Men ja då blir han såklart hungrig rätt fort igen och då kan man inte gå ut med han, för då kan jag inte ta med ersättningen i väskan för han måste äta den direkt när man gjort den, plus att det tar sån tid att äta som jag skrev ovan. Man vågar inte gå hem till någon riktigt än heller pågrund av Jasons magont på dagarna. Så ledsen att jag behövt tacka nej till dom här bebisträffarna med alla tjejer som också fått sina bebisar. Hade varit så trevligt att kunna vara med. 
Som ni förstår har vi en väldigt jobbig period just nu. Sen mår jag ju dåligt över att sluta amma för det känns som Jason och jag förlorat vår mysiga stund, vårat speciella band, som bara han och jag har..som att han kommer glömma mig nu. 
Önskar att våran lilla pojke mår bra snart! Vi har börjat med några nya droppar som vi ska ge honom i 30 dagar, det hoppas vi ska hjälpa. 

7 kommentarer

17 maj

 

 
0 kommentarer