Fredag

Förlåt för dålig uppdatering men jag hinner inte just nu 😔. De stunderna jag får över så försöker jag sova, tvätta, städa eller duscha. Nu på helgen är det lite lättare då Jonas är hemma. 

MEN hur har vi det undrar säkert många ☺️ Vi lever på rosa moln skulle jag kalla det och njuter av varje sekund tillsammans 😍 Vi har fått en lugn och nöjd bebis som sover väldigt bra både på dagarna och nätterna sen dag ett. Han är nästan aldrig vaken och ibland ligger man och tittar på honom ända tills han vaknar (och hoppas att han ska vakna😏) och vill att dom där stora vackra ögonen ska titta upp mot oss.

Jason har sen han bara var några dagar lett mot oss och jag är så glad att Jonas fångade hans första leende på kort! 😍 Han ler massor i sömnen också, undra vad det är för bus i drömmarna.

Amningen har dock varit väldigt jobbig men sen vi började med amningsnapp har det fungerat betydligt bättre! På måndag hoppas jag att min älskling har gått upp till sin födelsevikt. Jag är så nervös varje gång! Håll tummarna ❤

 
0 kommentarer