Dagen innan min födelsedag

Idag är sista dagen Jonas jobbar från morgonen till kvällen. Phu vad jag hatar dom där passen han jobbar i över tolv timmar i flera dagar i rad. Så skönt att han är ledig nu i två dagar så Jason och jag får ha honom hemma. 
I morgon fyller jag år. Ja vad ska man säga om att bli 24? 😁 Jag önskar mig iallafall ett toabesök i lugn och ro (haha så är det). Sen önskar jag mig faktiskt ett par timmar för mig själv helt ensam i lugn och ro, sen resten av dagen vill jag bara spendera med min familj ❤️. Det skulle vara en alldeles perfekt födelsedag enligt mig. 
Både igår och idag har Jason haft kolik och skrikit i timmar utan något stopp. Jag önskade ibland jag kunde filma de dagar och visa upp för er för att ni ska förstå 😔 Jag vet att jag lovat många av er att höra av mig och träffas. Jag vill så gärna, men jag är fortfarande så rädd att gå hem till någon och så börjar koliken och så blir jag tvungen att springa hem fort och isolera mig hemma med Jason. Vagnen funkar men det finns dagar då han skriker i vagnen också och då måste jag ha kullersten, skugga och ha nära hem. Så den här inre stressen sitter i mig precis hela tiden, tills detta är över helt😔. Snälla magknip försvinn från min son NU❤️
Trots sjukdomar så tog jag mig ut och drog vagnen fram och tillbaka på den vanliga sträckan här där vi bor, på kullersten det funkar bäst 😃. Jag tajmade Malin rätt bra då jag egentligen skulle mött henne efter tre tiden men hon såg mig när hon kom med cykeln efter hon slutat jobbet stå där med vagnen som jag drog fram och tillbaka 🤣. Men Jassen och jag följde henne hem och så fick vi en gåva utav henne, Linus och Tindra 😍 Alldeles för mycket 😭 Vi är så SÅ tacksamma för allt❤️ Älskar dig! 

0 kommentarer