Min älskade Jason 😔❤️

5 månader med kolik. En månad kvar tänker jag så måste fan detta försvinna. Eller? Jag börjar snart undra om Jason har en tarmsjukdom. Jag blir så arg på dom på barnavdelningen att dom inte gör tester på Jason? Ja vet inte men jag tycker då fan inte att det är normalt att vara förstoppad varannan dag och att det vore normalt att det ska göra ont för honom varje gång han ska bajsa. Oftast klarar han aldrig av att "bajsa själv" utan vi måste ju nästan alltid hjälpa honom att få ut det. Vi får ta upp benen mot magen på honom och så tar han i för kung och fosterland för att få ut bajset samtidigt som han blir illröd i ansiktet och skriker för att det gör så ont att få ut det. Ibland ser bajset dessutom ut som cement klumpar, hur normalt är det? Varannan dag har Jason det såhär! Däremot är koliken där han skrek från morgon till natt bättre. Vi har sånna dagar några dagar i veckan men inte varje dag. MEN förstoppad är han varannan dag. Tycker så synd om honom, jag vill att han ska må bra. Jag får fan magsår av detta. Sen har faktiskt Jasons kurva gått neråt senaste tiden och det tycker jag är oroväckande, men tydligen inte. Han har börjat bli jätte kämpig med maten och vill inte äta så nu får man sitta med honom en timma och ibland äter han knappt något alls. Vad ska man göra för att få dom att ta tester på Jason? Måste jag överdriva sådant att få det att låta som att Jason är döende? Ibland funderar jag. Åh behövde bara skriva av mig! Kram på er 

Ser nästan ut som Jason är lite rödhårig på bilden av sitt skorv men han är kritvit i håret ungen ☺️💕 Trots att mamma och pappa är brunetter🤔 Åh vad jag älskar dig! 

0 kommentarer

Jonas födelsedag

0 kommentarer

Dagen innan min födelsedag

Idag är sista dagen Jonas jobbar från morgonen till kvällen. Phu vad jag hatar dom där passen han jobbar i över tolv timmar i flera dagar i rad. Så skönt att han är ledig nu i två dagar så Jason och jag får ha honom hemma. 
I morgon fyller jag år. Ja vad ska man säga om att bli 24? 😁 Jag önskar mig iallafall ett toabesök i lugn och ro (haha så är det). Sen önskar jag mig faktiskt ett par timmar för mig själv helt ensam i lugn och ro, sen resten av dagen vill jag bara spendera med min familj ❤️. Det skulle vara en alldeles perfekt födelsedag enligt mig. 
Både igår och idag har Jason haft kolik och skrikit i timmar utan något stopp. Jag önskade ibland jag kunde filma de dagar och visa upp för er för att ni ska förstå 😔 Jag vet att jag lovat många av er att höra av mig och träffas. Jag vill så gärna, men jag är fortfarande så rädd att gå hem till någon och så börjar koliken och så blir jag tvungen att springa hem fort och isolera mig hemma med Jason. Vagnen funkar men det finns dagar då han skriker i vagnen också och då måste jag ha kullersten, skugga och ha nära hem. Så den här inre stressen sitter i mig precis hela tiden, tills detta är över helt😔. Snälla magknip försvinn från min son NU❤️
Trots sjukdomar så tog jag mig ut och drog vagnen fram och tillbaka på den vanliga sträckan här där vi bor, på kullersten det funkar bäst 😃. Jag tajmade Malin rätt bra då jag egentligen skulle mött henne efter tre tiden men hon såg mig när hon kom med cykeln efter hon slutat jobbet stå där med vagnen som jag drog fram och tillbaka 🤣. Men Jassen och jag följde henne hem och så fick vi en gåva utav henne, Linus och Tindra 😍 Alldeles för mycket 😭 Vi är så SÅ tacksamma för allt❤️ Älskar dig! 

0 kommentarer