Usch för att vara sjuk

Men jag har världens bästa sambo som tar hand om mig och som varit med mig på förlossningen i två nätter nu. Han dyker upp med en kopp te då och då, håller hemmet fräscht och lagar mat. Det är verkligen pissigt att må såhär när man är höggravid, men jag är så tacksam och så glad för att jag har dig i mitt liv hjärtat och för att du alltid finns där. 
Nu på eftermiddagen har jag beställt babynestet som äntligen fanns i lager igen och den beställde jag från en sida som heter bambie.se. Först tänkte jag beställa babynestet med spets på men Jonas tyckte det kändes för flickigt så det fick bli det utan spets. Jag tycker dock båda är super fina! =) Här är den jag beställde (vi beställde utan någon kudde) och här är babynestet jag ville ha från början =) 
 
 
0 kommentarer

Ett besök hos förlossningen och luftrörskatarr

Ja som rubriken lyder så fick vi åka upp till förlossningen nu inatt pågrund av att jag mådde så dåligt i kroppen och knappt orkar mig ur sängen, jag har tydligen åkt på luftrörskatarr 😣. Så nu blir det vila och dricka vatten i mängder för att bli frisk snabbt. Bebben mår bra och det är de viktigaste💖 Sen har jag världens bästa sambo, tack för allt du gör älskling ❤

1 kommentar

Sjukstugan

Då har jag gått och blivit sjuk med feber, halsont, hosta och förkylning🤧. Jag som sa att jag hade världens bästa immunförsvar när jag var gravid, visst stämmer det till viss del men jag tror inte det var smart av mig att gå ut i bh och trosor och fota på balkongen hihi. MEN fina bilder blev det allt så det var det värt!! 😍😌

Nu har jag dock lovat att ta det jätte lugnt och försiktigt och framförallt VILA de sista veckorna här som kommer till förlossningen. 

0 kommentarer