Fredag

Fyra dagar kvar till beräknad förlossning och jag vet att jag inte ska tänka så mycket på just datumet, att han kommer då, för det gör han förmodligen inte. Men det är svårt att inte tänka så! Jag har ju tänkt på det datumet i 9 hela månader och nu är det äntligen här. 
Påtal om något annat så måste jag faktiskt stolt säga att det känns underbart att jag varit rökfri ända sen maj förra året. Jag ska aldrig någonsin sätta en cigarett i munnen igen. Mår illa varje gång jag känner lukten och kan inte fatta att jag själv har varit beroende av det. Så jag är enormt glad att jag är fri från cancerpinnarna ☺️. Jag är så glad också att Jonas slutade med både snuset och cigaretterna i somras så att vi båda är fria från det när lilla J kommer till världen, sen är han ju dessutom nykterist också ☺️. 
Vi är så redo och vi är så nyfikna och längtar efter dig lilla vän. Tänk att jag snart har dig uppe på mitt bröst 💗
Idag hängde jag med Hully och Saga och matade ankorna vid hamnen. Jag älskade faktiskt det när jag själv var liten 😍. Efter det fick jag och Jonas hänga med dom till affären och handla, tack snälla gumman för att vi fick hänga med och för att jag fick gosa lite med er idag ❤ 

1 kommentar
Hully Dutra

Tack för att du följde med hjärtat! Vi får göra det massvis med gånger framöver!
puss älskar dig <3