Fredag

På onsdag nästa vecka är det sista dagen med penicillinet sen ska Jasons mage förhoppningsvis bli bättre och förhoppningsvis har Jason en mycket piggare mamma och pappa. Så fort jag sitter stilla i lugn och ro så somnar jag typ sittandes 😅. Förstår ni hur trött jag är då?Men idag fick jag följa med familjen Dutra/Jepsen till Espressohouse och ta en behövlig kaffe. Det är så mysigt att få umgås med er 3😍 Även att det bara var en kortis så behövdes den timman ❤️. Det är så skönt då Jason älskar vagnen och somnar i den så fort jag lägger honom där. Vi har testat att ha vagnen i lägenheten för att se om han sover då men det gör han tyvärr inte😬. Han behöver det där guppet utomhus 😅. Vi skulle haft stora trösklar hemma som jag kunde ha dragit vagnen på fram och tillbaka. Däremot har han börjat somna när jag sätter honom i babyskyddet hemma och får han att tro att vi ska ut och åka bil 🤔. Ibland känns det som att koliken aldrig kommer försvinna men det vet vi ju att den gör😔. Sen hoppas vi ju att det ska bli lite bättre när jag slutat äta antibiotika. 
Alltså jag måste berätta om igår kväll när jag ammade Jason och Jonas pratade om något som var så roligt att jag fick världens skrattanfall och inte kunde sluta skratta. Då tog Jason bort munnen från bröstet och tittade upp på mig och sen började han skratta😂. Alltså det värmde i hela mitt hjärta han var såååå söt! Det kändes som att vi satt ihop på något sätt. Han såg mig ju inte skratta först utan han hörde det bara och så började han skratta också 🙈. Jag blev så glad för hans skull att jag både skrattade och grät sen. Det var så skönt att se honom glad för en gångs skull, då han är så ledsen annars och haft så ont hela tiden så himla länge nu. ÅH MIN ÄLSKLING!!😍
Igår unnade jag mig ett par nya Nikeskor som jag velat haft ett bra tag. Jason har ju likadana som mig så det är klart vi ska matcha varandra 💁🏻. 


Mjölkstockning och antibiotika

Idag har vi varit på sjukhuset för andra dagen i rad då jag åkt på en rejäl mjölkstockning i båda brösten. Ska få gå dit i en hel vecka till och börja med för att pumpa och massera ut alla knölar. Dom säger att det beror på amningsnappen så det är inte att jag varit ute i blåsten eller så. Jäkla skit också..jag vill bara att dessa tråkigheter ska vara över så vi kan få njuta för en gångs skull 😔 det har varit väldigt mycket nu. Vi kämpar även på med att amma utan nappen och det fungerar faktiskt överraskande bra. Det gör ju dock ont när vi ammar eftersom att jag har väldigt mycket knölar här och där. Jag går dessutom på antibiotika igen pågrund av det här så nu har lillens mage börjat bråka med honom igen. 🙁 Vi får räkna med 10 dagars kolik nu pågrund av penicillinet. Alltså jag tycker så synd om honom! Min fina prins jag önskade att jag kunde haft ont istället för dig! 
Men jag hittade lite bilder på min bästa Malin och mig som fick mig på gladare och positivare humör! 😍 Den människan är ju faktiskt expert på att alltid få mig glad 😘. Längtar så mycket efter sommaren och allt vad den har att erbjuda! 💖💖💖


Vi vill må bättre!

Det var längesen! Veckorna bara springer iväg men så är det när man har barn😁. En av anledningarna varför jag inte har haft tid att skriva är för att Jason har/haft kolik. Han har skrikit konstant dagar, kvällar och nätter. I början var det bara på kvällarna och nätterna men sen började det på dagarna också. Det var då som jag kände mig orolig och vi fick gå bort till akuten med honom. Ingenting hjälpte ju heller..varken bröstet, magdroppar, magmassage eller skumpa runt på honom. Dessutom tyckte jag att Jason hade för mycket "hormonplitar" heter det så? I ansiktet. På akuten träffade vi en doktor som tyckte jag skulle testa med att sluta dricka och äta saker med mjölkprotein i och se om det blir bättre. Sen jag slutade med det har utslagen i ansiktet snart försvunnit helt och han mår mycket bättre! ❤ Dock är vi så otroligt trötta efter dessa veckor nu så man har fått avboka saker man ska på, träff med släkten, vänner, möten m.m 😥. Många stunder som jag får över just nu behöver jag verkligen försöka ta igen lite sömn på 😥. 
När vi ändå är inne på allt negativt..efter förlossningen så fick jag en spricka i svanskotan, 10 dagar efter åkte jag på en infektion och fick äta antibiotika, magkatarr, kramper i magen och nu har jag åkt på mjölkstockning och hade nästan 40 graders feber när jag kom in till akuten 😫. 
Jag har iallafall fått det allra finaste som finns, min älskade son, åh vad jag älskar dig ❤️❤️❤️❤️


Follow on Bloglovin
RSS 2.0