Livet är nästan helt perfekt 💖

1 kommentar

Så lycklig

Igår morse mötte jag upp min älskling utanför mvc, på ultraljudet visade sig en pojke ❤️. Jag gråter för att jag är så himla glad, vi ska få en son. ÅH, jag är hög på kärlek! Det var helt fantastiskt att få se vår skapelse. Allt såg helt perfekt ut, även om bebis där inne rörde sig som aldrig förr när hon väl hittade rätt :) All mätning gick jätte bra och könet såg hon även vi helt klart och tydligt att det var en pojke. Dom får aldrig säga 100% säkert men dom får säga 99% säkert. Först sa hon ja men här ser vi tydligt vad det kan vara ser ni? Och då sa jag direkt en pojke!
Våran bebis hade lite svårt att visa näsan och munnen eftersom han var för blyg och hade handen iför. Precis som jag alltid har när någon ska filma och ta kort på mig 😳.
Jag hade velat göra ett sånt där 3D ul. Det lär nog kosta en del men att få ha en egen liten film hemma hade varit värt pengarna. Glömde bort att fråga nu senast eller så kanske dom inte använder sig av sånt i Västervik. Det får vi ta och fråga i vecka 32 när vi dessutom kommit lite längre.
Jag längtar som en tooook!

Efter Jonas och jag åt spagetti och köttfärssås så kom Nathalie förbi här och sen gick hon och jag ner på tjejkvällen. Där hittade jag en svart tröja med dragkedja vid halsen inne på Gina tricot, två läppbalsam på kicks och på kappahl hittade jag en body samt ett par byxor till bodyn (åt bebis).
Tack Nathalie för kläderna du hittade på kappahl också åt honom. Han får tacka dig när han är ute 🤗.

 
1 kommentar

Vi ska få en prins❤️

1 kommentar