Måndag

I morgon kommer vi äntligen in i November, det känns lite mer närmare februari tycker jag..🙄
Jag längtar faktiskt efter snön lustigt nog också. Massor med snö vill jag ha och kallt ute så man kan ligga i soffan med alla mina mysiga filtar och tända massor med ljus i lägenheten😍. Vintern är välkommen!
Snart kommer Jonas hem och då ska vi äta och efter det möta Björne vid gymmet!

1 kommentar

Söndag

Idag har vi varit i Norrköping hela dagen med Nathalie och Johnny. Vi gick i affärerna och åt på Texas Longhorn. Har aldrig ätit där innan men gud så gott det var! Kan lova att jag hade matkoma efter vi var klara 😁.
Vi passade på att hälsa på Alex och hans flickvän som precis flyttat dit från Stockholm. Som dessutom också är gravida. Både hon och jag ville båda åka till babyproffsen som låg i närheten😏 så det gjorde vi allihopa, och där hittade vi ett par elodie details vantar och ännu en napphållare 😍.
Världens finaste kille köpte mig en stor skön gravid T-shirt på Gina Tricot och till sig självm hittade han två nya T-shirt på stadium. Tack snälla älskling och tack Nathalie och Johnny för en jätte trevlig dag och för att vi fick hänga med 😊
Tyvärr missade jag preggo fikan idag, hade verkligen velat gå på den! Men förhoppningsvis så blir det fler gånger ☺️ hoppas ni får en mysig kväll tjejer!

0 kommentarer

Norrköping

 

 
0 kommentarer