Vecka 29

0 kommentarer

Tisdag 70%

I morse hade jag tid på MVC där vi lyssnade på hjärtljuden och mätte magen. Allt såg jätte bra ut! =) Min lilla snutt vad jag längtar efter dig, nästa år ses vi! 💗
Efter det tog jag en fika med min pappa idag igen och efter gick jag hem med en milkshake till min mamma som fortfarande är jätte dålig. Jag passade på att gå ut med Morris för det är alltid mysigt och så slipper mamma göra det =).
Mini i magen sparkar på somvanligt, hela tiden nästan. Vi har till och med börjat få "kontakt" jag tror vi har det iallafall haha ;). När jag trycker lite här och där på magen så gör han detsamma tillbaka. När Jonas har handen på magen eller pussar på den så reagerar mini direkt. Åå jag är så nyfiken på dig lilla älskling! Hur ser du ut? Är du mest lik mig eller din pappa? Så himla mycket kärlek!

0 kommentarer

Halsbränna

Jag har just nu en halsbränna från helvetet. Har varit på Apoteket och köpt Graviscon men det hjälper inte ett dugg=(. Jag har aldrig lidit av halsbränna innan, stackars er som lider av det dagligen..alltså det gör så ont. Någon annan som vet tips vad som hjälper? Huskur eller vad som helst, alla tips uppskattas.

1 kommentar