Gott nytt år allihopa 💖

Idag har jag fått världens bästa nyårspresent av min pojkvän, ett par nya adidas skor. Får så himla dåligt samvete samtidigt som att jag blir alldeles överlycklig Tack snälla älskling älskar dig SÅ mycket! 

Sen har Jonas gjort det sista i hans gamla lägenhet eftersom han i morgon lämnar tillbaka nycklarna och vi blir äntligen sambos på riktigt. Han är faktiskt den enda och den första jag står skriven tillsammans med. 

Våran nyårsafton ska vi spendera tillsammans med att bara äta god mat samt vara hemma och mysa i soffan, det räcker för oss! 😍 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

Jonas ❤

Jag är så glad att se hur långt jag kommit och hur mycket jag växt som människa under bara ett år. Jag är så glad att jag träffat min livskärlek och jag är både glad och stolt över att jag ändrade min livstil och ordnade upp mitt liv i år. Jag älskar dig Jonas, min själsfrände, min livskärlek och min allra bästa vän, för allt du gjort och för allt du fortfarande gör. Jag är så tacksam för att du stannade kvar i början och trodde på mig och trodde på oss, trots mitt mående och beteende. Det finns ingen annan än dig jag vill leva resten av hela livet med. Nästa år är vi en liten familj och jag kan börja gråta bara att tänka på det. Tack för detta år älskling, ingen mer än jag längtar efter att gå in i det nya året tillsammans med dig!

0 kommentarer

Så bra!

 

I'm so in love with you
And I hope you know
Darling, your love is more than worth its weight in gold
We've come so far my dear
Look how we've grown
And I wanna stay with you
Until we're grey and old
Just say you won't let go
Just say you won't let go

0 kommentarer