Mer

Japp jag sitter här och gråter idag med. Varför? Inte fan vet jag..
Därför sitter jag och kollar bilder och videos på dom jag älskar mest på den här jorden och sen måste jag bara få ut att jag är så jävla stolt över min älskade Ronja, fan vad stark du är gumman! JAG SAKNAR MER<3
 
 
1 kommentar

Adhd tankar

Att inte kunna sätta ord på mina känslor och kunna uttrycka dom bättre..det har varit bland det svåraste i mitt liv. Jag har som tur är förmågan att skriva men hade jag inte haft det, då hade det varit värre, för jag upplever mig oftast må sämre de gånger då jag inte kan förklara hur jag känner.
 
Nu ska jag fortsätta städa min lägenhet innan jag drar till Patrik.
Puss på er
0 kommentarer

Då kom hösten

Hur kan allt vända så snabbt? Senaste tiden har jag mått riktigt bra, umgåtts med personer som fått mig glad, jag har skrattat, plugget har flytit på bra, livet har varit ganska så enkelt och jag har mått BRA men häromdagen så vände allt igen, jag bara gråter hela tiden och mår piss. Vad är felet..jag hatar dig panikångest och jag hatar mig själv när jag kommer in i dessa perioder jag vet inte hur ja ska hantera det eller något, för jag vet inte vad mitt fel är eller varför jag mår så jävla dåligt.

Tack för samtalet idag bästa vän, du gör alltid livet lite enklare, Love u M<3
1 kommentar