Mina bästa

 
Just nu sitter jag med Jesper och min bästa granne Jonte och tar oss ett glas och pratar massa skit :D Min torsdagskväll spenderades först ihop med Jesper, Ronjert och Oscar. Senare tittade även Mallis förbi och då passade vi på att fira Linus på hans födelsedag, stort grattis i efterskott gubben! Det blev både sång, groggar och en riktigt bra jävla torsdagsfylla RIKTIGT BRA, Limpan kommer nog dö av skratt när han får se våra videos tillägnat till honom och samt våra underbara stämmor ;) Efter ett glas för mycket så slutade det med att Jesper och jag däckade i sängen och Malin på hennes plats i soffan ;) Så i morse hade vi kaffemys framför farmen! Kvällar som igår vill jag ha oftare<3 På söndag har jag och Mallan planerat in god middag på kvällen, så det ser jag verkligen framemot. Skriver mer i morn, puss på er alla och nu bjuder jag på lite gamla bilder på mina favoriter! 

❤️❤️❤️
Happy birthday honey

26 Januari! Det är ingen vanlig dag eftersom det är Hullys fucking födelsedag och det glömmer jag givetvis inte! :D Gjorde mig i ordning så fort jag vaknade och så tog jag och Jesper en lång promenad bort mot brevik för att säga grattis och lämna present till min finaste pingla! Vi hade soffmys, satt och pratade om allt från himmel till jord innan vi gick vidare till affären för att handla lite mat. Senare drog Jesper iväg till sin bror och jag har gjort lite nytta här hemma och pratat med min älsklingsmallan som räddade dagen med hennes goda råd. Jespers mamma var även förbi en sväng på en pratstund och fick mig att må lite bättre:)  Nu har ångesten dock tagit över min kväll igen så får se vad som sker. Hej sålänge och puss på er
Bild från helgen! Grattis återigen på 22-årsdagen Gully, love you<3
 
 

Efter regn kommer solsken

Det var längesen jag orkade ta tag i något här hemma. Vet inte om det beror på de händelser som hänt i lägenheten sen jag flyttade hit, tråkiga händelser menar jag då såklart. Har alltid varit en sån person som strukturerar upp mitt hem och har koll på saker hemma. Istället har jag slängt ner saker jag inte orkar ha framme "just då" inte använder längre. Har inte ens orkat slänga smink som tagit slut utan har bara slängt ner den skiten i resten av sakerna i plastpåsar, i stora sopp påsar, i resväskor och bara slängt in allting på ett och samma ställe bara för att slippa se skiten. Det är dock verkligen inte jag, jag får panik när jag inte har koll på mina saker, har struktur som jag skrev ovan. Om jag bara kunde förklara i ord hur dåligt jag mår när jag har det såhär ostrukturerat, det är skit svårt. Det beror på mina diagnoser, som tar över hela mitt liv men det är den jag är och idag fick jag äntligen ordning på en del. "En del" är jävligt mycket för mig i dagens läge, men hade det varit för över två och ett halvt år sedan så hade det varit "mycket kvar". Idag är jag glad att "en del" är av från den långa listan (mina närmaste förstår exakt vad jag menar, de få nära som känner mig både utan på och innifrån) Vill bara skriva av mig för att titta tillbaka en dag. För jag är så JÄVLA stolt över mig själv och jag har bara en person att tacka för detta och han vet vem han är. 
Det var en komplicerad text, jag vet..för er som inte känner den jag är, den var mest till mig själv. Hur som helst..det har varit en jävligt bra dag. Jag har haft teledejt med min fantastiska bästa vän som älskar mig för den jag är, både mina dåliga och bra sidor och aldrig dömer mig, därför älskar jag dig, så in i helvete! Jag har umgåtts med världens bästa kille och jag har rensat, städat och fått ordning på massa saker i lägenheten.
Imorgon ska jag till bästa Hully på tjejmiddag som hon bjöd mig till för att fira hennes 22års-dag i förskott :). Den här bruden är värd att få världens bästa födelsedag så därför tänker jag gå dit med ett leende på läpparna oavsett mående eller "annat". Så i morgon fokuserar jag enbart på min gully och ser till att hon får en riktigt bra kväll :') Älskar dig hjärtat!!!!!
Allt känn bra idag, vi hörs i morgon.
 
 

Lill lördag

Nämen hej på er, igen :) Eftermiddagen blev bra trotts morgonensbekymmer. Har haft telefondejt med min bästa Mallan som fick mig på bättre humör! Love you babe :) Hängde sen med Jesper på lite ärende nere i stan och efter det drog vi hem och lagade klyftpotatis och lövbiff. Eftersom vi båda älskar stark mat så kryddade vi på dom lite extra, helvete så gott det var! :) Sen drog Jesper iväg till Oscar och själv har jag städat och donat här hemma. Tänkte egentligen köra på en lugn film kväll men blev lite annat planerat nu ikväll! :D Skriver mer i morgon puss

tjugoförsta i första

Hej, jag vet att jag suger på att uppdatera bloggen. Mått skit de senaste dagarna här efter ett par personliga grejer som hänt men som jag inte pallar skriva om. Där emot har jag haft riktigt bra helger nu efter nyår och bortsätt från allt det dåliga så är jag faktiskt förbannat lycklig :) Bjuder på några bilder här nedanför!
 
 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0