Jag älskar dig<30 kommentarer

Alla säger att början har alltid ett slut men det kan också innebära att slut kan bli en ny början<3

En fantastisk början. Du är bäst hjärtat, jag trodde aldrig att jag skulle känna såhär för någon igen. Du har bevisat mig tvärtom, att kärlek finns. Du är min kärlek!
Sen måste jag tillägga i detta inlägg och jag vet att jag har skrivit det förut och jag skriver det gärna en miljon gånger igen, att jag har dom bästa vännerna som finns. Malin och Ronja, utan er hade jag aldrig stått där jag står idag. Jag är jävligt stark, men jag hade aldrig varit så stark som jag är utan er. Jag älskar er mest av allt<3
 
1 kommentar

Sunshine baby

Idag har jag tagit en skön lång promenad med min fina Malin och var även förbi Oscar där Ronjus var och lämnade över en värmedyna som var behövligt idag, lilla snuttan<3 Vi hann med en kort pratstund innan vi traskade vidare i det fina vädret. Jag längtar verkligen efter våren nu och fler månader framåt! Nu är jag hemma igen efter en lång pratstund nere hos min bästa granne som faktiskt inte länge till är min granne eftersom han ska flytta till storstan och lämna mig buhu. Nä nu skojar jag! Jag är seriöst SJUKT jävla stolt över Jonte och självklart ska jag hälsa på han så ofta jag kan :D Nu ska jag njuta av kvällen med världens bästa pojkvän så vi hörs :)
 
0 kommentarer