Dom där två som betyder mest för mig :)

Idag ska det bakas tårta för i morgon fyller nämligen min kille år, första gången jag bakar tårta så hoppas inte på för mycket haha. Att den ska bli fin menar jag då, fast god kommer den absolut att bli med tanke på alla go saker han vill ha på tårtan så det vet jag och det är ju faktiskt det som räknas eftersom man käkar upp den och inte tittar på den :) Ska lägga ner all kärlek på den där tårtan ;) haha. I morgon ska jag umgås med min bästa Malin en stund också :') Kommer sakna ihjäl mig efter henne när jag flyttar, bästa vän, finns ingen som dig<3 Hoppas alla får en trevlig lördag, för det ska jag ha! Puss och kram
0 kommentarer

Snyft

Den andra februari är det dags, då lämnar jag den här staden och flyttar till Karlskrona. Idag skriver vi på kontraktet och skickar iväg det och så fort jag säger det högt för mig själv, att jag faktiskt SKA flytta så både skrattar jag och så gråter jag som ett litet barn på samma gång. Jag gråter för att jag kommer sakna mina vänner, min mamma och alla fina minnen som jag upplevt. Även om det är minnen från denna lägenhet som satt djupa onda sår så finns det faktiskt så många fina minnen också, alla fester, alla gråt, alla myskvällar, alla bråk, klagomål och skeva kvällar som just då var jävligt jobbiga kvällar men som jag faktiskt skrattar åt nu idag haha åh. Det är seriöst dags för mig att växa ännu mer och bege mig ut och uppleva något annat. Jag älskar min pojkvän, utan han vet jag aldrig om jag hade gjort detta, men han får mig starkare och han tror på mig hela tiden, han är det finaste jag har, älskar dig så så så så SÅ mycket!
Kommer sakna mina två möllers Malin och Micha framförallt, dom har alltid varit som två systrar för mig! Lulle och hela gänget, hullygully och familjen, Amanda, Pia och Tommy och min absolut bästa vän Jonas och såååå många fler, personer som satt ett spår i mitt hjärta och jag är säker på att ni vet vilka ni är. Jag lovar att jag kommer att hälsa på er alla och pussa och krama er innan jag lämnar, men jag kommer tillbaka och hälsar på, så ofta jag kan! Och min mamma dig kommer jag sakna så att mitt hjärta brister i tusen bitar, även att jag skriker är arg och hatar dig ibland så vet du att jag inte menar det. Jag älskar dig mest av allt<3
4 kommentarer

2016 blir mitt år!

Kan inte förklara hur mycket jag saknar min pojkvän dessa dagar och idag ska jag på begravning och ta farväl av en mycket fin människa.
Det är väldigt mycket tankar dessa tider men jag är säker på att nästa år kommer bli det bästa året i mitt liv och med massor av förändringar. Vilken känsla, jag kan inte beskriva den men magkänslan säger att det kommer ordna sig, att allt kommer bli bra.
<3
0 kommentarer