Lugn fredag :)

Har tänkt att köra ett Harry Potter maraton så nu är första filmen på och jag är nerbäddad i sängen :) I morgon åker jag in till Västervik för lite fest och jag längtar efter att få krama om mina saknade tjejer där hemma! I morn ska vi nämligen fira Michas Richard på födelsedagen och då väntas bowling och dricka och självklart en partyfylld kväll! 
Puss och kram på er 
1 kommentar

I'm back

Kan inte direkt säga att jag har haft fullt upp, tvärtom faktiskt och det har varit riktigt skönt! Det har varit skönt att vara ifrån Västervik ettag även att jag saknat mina närmaste så det har svidit i hjärtat :( Har varit hemma någon dag i veckan och fått krama och puss om dom, så tur att det inte är alls långt borta ändå. I helgen hade jag faktiskt tänkt att åka in till Västervik och pussa på dom ännu mer och på lördag blir det födelsedagsfirande och då hade jag tänkt en riktig jävla utgång eftersom man inte varit ute på tre veckor nu :) Hoppas ni alla mår bra!
Lovar att berätta mer framöver puss och kram
Ibland behöver du inte leta efter kärleken, det kan räcka med att sitta still. kärleken kommer automatiskt.

0 kommentarer

Förlåt läsare<3

Sorry att jag inte bloggat om dagarna! Har hänt lite tråkigheter med en som står mig nära, men så fort jag har tiden så lovar jag er att skriva. Just nu sitter jag hos Noel med min bästa ronjusponjus och en till vän och tar det bara lugnt faktiskt❤️ och i morgon ska jag umgås med min älskade Malin och eftersom det är en speciell dag för henne så ska jag se till att hon får tänka på annat och se till att hon vet vart hon har mig, I ALLA LÄGEN! Som jag vet vart jag har henne<3 Ni som har hennes blogglösen förstår nog vad jag menar. 
Idag har jag umgåtts med Victor hela dagen och bara legat i soffan och pratat om allt. Mallan var förbi en stund i morse också, skönt att se henne<3 Älskar er båda, ni anar inte. Asså, va verkligen rädd om människor som står er nära, man vet aldrig om det är sista dagen. 
Hoppas alla får en bra måndagskväll så höra vi förhoppningsvis i morgon. Puss på er alla 
Måste även säga till er som läser bloggen som jag inte känner - TACK för alla jätte fina kommentaren om Robin, även om jag inte är så duktig på att svara tillbaka så ska ni veta att minsta lilla omtanke betyder så OTROLIGT mycket. Ni är fantastiska och gör SÅ mycket<3 
Här får ni några sköna bilder från min helg :) 1 kommentar