Tivoli!

Yesbox i lördags drog vi allihopa på Tivoli! Haha den roligaste var helt klart virvelvinden! Det tyckte Mille också som åkte nästan alla karuseller phuu :D Det var det enda han pratade om både lördagen och söndagen så nu har jag lovat honom att nästa gång det blir tivoli så ska han och jag åka den igen! Efter tivolit drog vi allihopa till kebabmästaren och efter det åkte jag, Christoffer och Mille vidare till Pia och Tommy! Kvällen avslutades sedan med tjejfest hos Mallan! 
 
1 kommentar

Tisdag

Självklart ska det vara sista dagen med bra väder när det är sista dagen jag äter pencillin, men det tar jag igen sen! Tänkte laga en av favoriträtterna chili con carne och passa på att städa lägenheten lite inför Valborg i morgon. Har varit borta hos Malin på dagen och druckit kaffe med henne och Noel, vi passade också på att kolla in Noels nya lya eftersom han fick nyckeln idag :) Den var super fin så där kommer han säkert trivas som fisken i vattnet! :D Time for dinner! Tänkte lägga in lite bilder från helgen sen, hörs då! '
 
 
1 kommentar

Att jag aldrig såg allt då

..hur rätt du hade om den här människan och allt du berättade om henne. Du verkligen avskydde henne och nu idag förstår jag verkligen varför! Jag minns hur ledsen och förbannad du var den där gången hon höll en person ifrån dig som tyckte så himla mycket om dig, alltid var så glad i att träffa dig, som alltid sprang ner från trappan när han var där och ropade ditt namn! Bara för att du talade om precis vad du tyckte om henne och för att du stod upp mot ditt eget kött och blod! Men jag minns också hur vi båda skrattade i flera dagar åt henne den gången hon ringde igen och hade världens sämsta "bortförklarings ursäkt" haha om ni bara visste hur skrattretande det är när man vet hela storyn! Du skyddade dina nära med ditt liv och du hatade att se när någon sårade eller behandlade någon av oss illa, du hade ett hjärta av guld Robin! Jag lovar dig att alltid, ALLTID se till och ta hand om dom du älskar och brydde dig om, det lovar jag dig, med mitt liv! Din familj är min familj också som du alltid sa. Den här sjuka människan ska absolut aldrig, ALDRIG mer få förstöra för någon av oss eller göra någon av oss illa igen, det lovar jag gubben du behöver inte vara rädd över det mer! 
Vi saknar dig varje dag, världens finaste ängel! 
 
 
 
 
 
1 kommentar