Nu är jag på g igen

Äntligen lite piggare! Jag ska ta på mig kläder, ut för att köpa kaffe i det kalla vädret, sätta igång tvätten, vädra min lägenhet, ta mig en dusch och sist men inte minst möta upp min kära vän Ronja och planera kvällen. Mycket bollar i luften nu. Bloggar hit och dit men endå tycks hjärtat vara i fas med tankar.
 

like sisters until the day we die

 
 

Lördag

Jag mår ju bra nu och är världs lycklig men det betyder inte att ens förflutna inte hälsar på ibland och när när det kommer, det förflutna, välkomnar jag det alltid, deal with it, sen går det över. Idag är det lördag och min kväll ser ganska lugn ut, ganska mysig om inte annat :) Vi hörs

En dag kvar sen är det äntligen helg

 
 
 

Man måste tro på sig själv

För veeet du vad? Ingen ingen ingen i heeeeela världen gör ett bättre jobb på att vara DU förutom DU. Sluta jämför dig, sluta tävla med andra. Alla andra är redan upptagna, “never be a second-rate version of someone else, be a first-rate version of yourself”, eller hur! Det är såklart lättare sagt än gjord – like everything else in the wonderful world. Men med några små steg i taget går man iallafall mot rätt håll, you don’t have to start out as an expert …you just have to start.

Stay strong, make them wonder how you’re still smiling.

I morgon är en ny dag, thank god för det. Ny dag, nya tag. Som tur är har jag en fantastisk vän hos mig…………… Ronja ringde och ikväll blir det onsdagsmyssnackmackfuck…. Just saying.
 
You never know how strong YOU are, until strong is the only option. Så med det sagt, stay strong, it might be stormy now, but it can’t rain forever.
 

Nobody said life would be easy.

vad andra människor tänker om dig… Is non of your business. Get rid of toxic people in your life. At some point you will realize that some people can stay in your heart, but not in your life. Man kan sitta och över analysera i minuter, timmar, dagar, månader, år och försöka pussla ihop bitarna vad som kunde ha hänt, borde ha hänt, ville skulle hända… eller så kan du bara leave those puzzle bites on the floor and move the fuck on. Har du ovänner där ute? BRA, det visar bara att du har lite jävla själv respekt och stod upp för dig själv. Jag tror att man måste vara redo för saker och ting. Om någonting du strävar efter inte har kommit till dig än betyder inte det att det aldrig kommer hända men faktiskt att du inte är redo för det än. Om plan “A” inte funkade… Chill the fuck out. Fan alfabetet har 28 mer bokstäver …so I think we’re good! Och vet du vad? Allt kommer bli ok, kanske inte idag, men så småningom. Vet du vad som är något av det mest stimulerade ever? Att göra saker som folk säger du inte kan. Bara för att folk ger upp sina drömmer, låt dom inte prata dig ur dina.
 

Jag ligger inte runt men jag tycker inte det är något fel med det.

Varför ska folk känna sig äckliga för det? Det finns ju skydd mot könssjukdomar om man inte vill bli smittad? Ibland vill man bara vara lite vild och galen ett tag. Kanske har du precis kommit ut ur ett längre förhållande och vill vara singel ett tag men vill fortfarande ha ett aktivt sexliv. Att ligga runt må ha en dålig klang men av vilken anledning egentligen? Sex är ibland onödigt krångligt. Vad är det egentligen som är så fel med att ibland släppa lite på tyglarna och bara ligga runt men de tjejer eller killar som just då står till buds? Vi tycker rent av att folk borde ligga runt mer än vad de gör. Vi tror det skulle lätta på all denna onödiga presationsångest som det här med att ligga ger hos många människor. Att ligga runt med flera olika människor under en period ger nya erfarenheter och ger dig möjlighet att prova saker du kanske inte vågar med en fast partner. Ta bort tabuet kring att ligga runt och bidra med mer sex åt folket! Även om sexlusten finns inom oss helt naturligt så är det ändå någonting vi måste lära oss. En oskuld är inte lika bra i sängen som en med lite mera erfarenhet. Att ligga runt med flera olika sexpartners under en period kan vara en väg att skaffa sig just den erfarenheten. Det ger dig nya erfarnenheter och inspiration som du senare kan få nytta av nästa gång du hamnar i ett förhållande. Att ligga runt är alltså ingenting man borde racka ner på. Det gör folk till bättre älskare och det tjänar vi alla på i slutändan. Nej, vi borde istället uppmuntra folk att ligga runt och lära sig mer om denna ädla konst som sex är. Vem vill inte ha en riktig sexgud hemma i sovrummet? Någon som vet exakt vilka knappar och punkter han eller hon ska trycka på? Vem vill inte vara den personen själv? Genom att ligga runt får du precis den träning du behöver! 

 
 

 


Måndag , check. Tisdag next

Snälla ta mig dit igen, min helg har varit too good too bee truuuuee. Vaknade tidigt idag, drog iväg mot affären och storhandlade till månaden. Träffade också på mormor som jag inte pratat med på evigheter. Efter det mötte jag upp Pia inför en mysfika på stan, behövligt och lika trevligt som alltid! Känner mig dock som en zombie, tror förkylningen kommit igen damn. Så nu blir det hoppa in i en varm dusch, sätta på te och mysa ner mig i en filt. Ikväll kommer ronja förbi och då blir det tacos och paradise hotel.
 
 
 

Man kan inte välja hur man ska dö, men man kan välja hur man vill leva

Nu är jag hemma. Försöker att varva ner efter en lång dag. Klockan ringde tidigt och min uppstiding var tung. Ensamhet gör mig galen. Jag kan inte ligga här och gräva ner mig i tankarna, jag vill bara ut och springa samtidigt som jag inte hittar orken. Jag vill ha orken men det finns ingen vilja. Jag vill åka långt härifrån men det finns inga pengar. Jag vill tjäna pengar men det finns inget att tjäna på. Jag vill ha något att göra men vart ska jag börja. Jag vill nog helst sova..

"never regret something that once made you smile"

 

Fredagen

Spenderade början av kvällen hos långrobban och kollade fotbollen med Ronja, Jesper, Noel, Linus, Danny, Viktor osv. Eftersom Sverige förlorade passade vi på att fira förlusten på morella. Jätte bra kväll!
 

Over the hardness

Ingen bra sömn inatt heller, men tur att Ronja var här och gjorde mig sällskap. Nu ligger jag övertrött i soffan framför tvn, ska snart iväg och kööööpa massa onödigt och kolla in de senaste sons avsnitten. Ser också fram emot en bra kväll, jag har ju kvar glädjen i livet och det är ju so goood liksom. Inte ska jag gå ner på mina knän och ge upp. Frågan är bara hur jag ska få mig på topp till måndag, den frågan får bli ett mysterium.

Olika tankar

jag kan bara inte sluta tänka på det och jag kan bara inte sluta tänka på dig
 

Hit och sen dit och sen..

Fredagen börjades med en gofika med Pia på dollarstore. Sen mötte jag upp Ronja och drog vidare hem till mig och väntade in Jesper. Senare drog vi alla till marcus och sen vidare till krogen. Avslutade natten hos en polare vid sex på morgonen, drack vin och snackade lite skit, sen fick jag skjuts hem. Lördagen började med ett skönt soft morgonhäng framför solsidan i soffan och Ronja. Var även förbi mamma senare mot kvällen och käkade tacos och drog sen vidare hem och väntade in Ronja och Jesper. Kvällens krog fick bli morella, där träffade jag även ett härligt gäng som slutade med en spontan efterfest. Mötte sen upp en vän, drog hemåt och sov. Helt slut idag, där har ni min helg. Sängen blir min bästa vän idag!
 

Songs that make my heart pound and change my breathing rythm.

låtar som får hjärtat att slå några extra slag i minuten, inte ett öga torrt
 

Våran värld är sjuk, passa på och njut, i morgon kan det va slut

Här är för dom, här är för dom, här är för dom som ingen ser
Här är för de, här är för de, för alla som inte finns nå mer
Även om vi även om vi även om vi bara tystas ner
Jag ser hur vi blir fler, se hur vi blir fler

Soffmys

godmorgon! vet inte riktigt hur jag känner mig idag.. typ deppig!? but why? vem fan vet..men samtidigt som depressionen tar över mig så är jag ändå lustigt glad idag? Hur som helst så ligger jag här med Ronja i soffan framför tvn med varsitt duntäcke precis som förr i tiden😉 här kan jag ligga heeela dagen!

Puss på henne och på er andra! Glöm inte bomba mig på http://ask.fm/swvea  
 
 
 
 
 
 
 
 

Våga fråga, jag svarar på allt!


http://ask.fm/swvea 

Halloweekend

 
 
 
 

Jag saknar dig Robin

Det är 2 November idag. Alla helgons dag. Dagen då jag tänker tillbaka på de jag mist. Jag tänker på dig Robin..
Jag kan inte fatta att jag tvingas leva utan dig men dagarna går ändå. Smärtan är fortfarande kvar och hugger som knivar i mitt bröst. Jag kommer att vänta på dig för alltid. Jag måste tro att vi träffas igen annars finns det ingen mening. Jag älskar dig nu och för alltid.
 
 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0